Wednesday, 13 March 2013

Welcome!

MobilePrepaidBiz2u.blogspot.com - Blog AGEN Top Up Pilihan Anda


Topup prepaid merupakan suatu keperluan dalam kehidupan rakyat Malaysia sekarang ini, hampir keseluruhan tempat pengguna topup prepaid berada dan jika anda menjadikan topup prepaid ini sebagai perniagaan, ia pasti amat menguntungkan anda. Anda juga mungkin sebagai pengguna prepaid, sudah tentu anda pernah menerima bonus dan tawaran dari syarikat tersebut supaya anda menggunakan prepaid lebih banyak lagi.
Tidakkah anda terfikir untuk menjadi ejen topup?
  
Jom Sertai Kami
Perniagaan topup semakin mendapat sambutan seiring pengguna prepaid yang kian bertambah setiap hari, MobilePrepaidBiz2u menawarkan profit yang paling tinggi di Malaysia setakat ini  dengan pakej yang menarik dan mampu anda sertai.
  
Blog ini adalah Manager yang berdaftar dengan server aa mobile antara produk yang disediakan oleh syarikat ialah e-reload iaitu menjual topup secara sms tanpa kad kepada pelanggan dengan hanya menghantar code sms mudah kepada server dan server akan menghantar topup kepada pelanggan. Ianya boleh dilakukan hanya melalui handphone atau secara online.

Jika anda menjadi agen topup bersama kami, bergantung pada anda samada mahu memiliki kedai perniagaan sendiri atau menjadi sebuah dealer topup bergerak. Kebanyakan agent kami menjalankan perniagaan ini hanya dengan handphone mereka sendiri sahaja.

Mengapa perlu anda pilih MobilePrepaidBiz2u ini?
Bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan sebagai agen topup? Permintaan terhadap topup adalah konsisten, contohnya setiap bulan, Ahmad membelanjakan RM100 untuk membeli topup. Anda juga begitu bukan? Setiap minggu anda topup.
 
Cuba anda lihat bagaimana pelan pemasaran yang menguntungkan jika anda mendaftar sebagai Agen jual topup bersama MobilePrepaidBiz2u topup.

Contoh keuntungan anda sebagai  Asistance Manager (AM)
Ahmad ingin topup Celcom RM10. Maka anda pun topupkan
Ahmad sebanyak C10. Sistem akan menolak modal akaun anda sebanyak RM9.525. Kenapa RM9.525? Kerana RM10x4.75%=RM9.525. Jadi anda nampak disini bahawa keuntungan dapat dikira dengan menolakkan RM10 dengan RM9.525 iaitu sama dengan RM0.475. RM0.475 adalah untung anda. Untung anda ini akan tetap berada di dalam akaun modal anda. Jika anda kumpulkan keuntungan ini dengan topup pelanggan seramai 10 orang sudah tentu anda mendapat RM4.75. (RM0.475x10=RM4.75). Kalau 100 orang? 200 orang? 500 orang? 1000 orang? Anda kirakan sendiri. Keuntungan topup yang terkumpul didalam modal boleh digunakan untuk membuat topup semula. Anda tetap mendapat duit dari hasil jualan topup anda. Ini baru sahaja telco Celcom. Belum lagi Maxis, Digi, uMobile, HotTicket dan lain-lain lagi.

MENJANA PENDAPATAN SEBAGAI PENJUAL TOPUP.
Jumlah pengguna topup sememangnya ramai, setiap hari jumlah pengguna topup semakin bertambah, lihat sahaja di kawasan tempat tinggal anda. Berapa orang yang menggunakan handphone? Majoriti pengguna handphone menggunakan topup. Berapa kali mereka topup dalam seminggu? Sebulan? Malah ada juga yang topup sehingga 2 kali sehari.

Katakan kawasan
tempat tinggal anda mempunyai 400 orang pengguna topup Celcom dan purata setiap seorang daripada mereka akan menggunakan topup RM40 sebulan. Jadi jumlah keseluruhan penggunaan topup di kawasan anda ialah RM40 X 400 = RM16,000 sebulan. Jika anda mendapat keuntungan sebanyak 4% hasil jualan anda daripada jumlah penggunaan topup di kawasan anda iaitu 4% daripada RM16000, anda akan mendapat RM640 sebulan sebagai penjual topup. Bagaimana? Lumayan jugakan?


P/S: Pengiraan ini hanyalah contoh, pendapatan sebenar mungkin di luar jangkaan bergantung kepada usaha anda sendiri.


Berminat?
Hubungi / SMS : 
0198599928
atau klik link di bawah:

No comments:

Post a Comment